Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е поредната претендентка в Ергенът“, която се

...
Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е поредната претендентка в Ергенът“, която се
Коментари Харесай

Елисавета аут от „Ергенът“ след страшен скандал

Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е следващата претендентка в „ Ергенът “, която се сбогува с Евгени Генчев, откакто не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се през вчерашния ден в най-романтичното риалити в родния ефир. В любовната конкуренция не престават 12 дами, а коя от тях ще успее да допре най-силно музикантът, феновете следва да схванат в епизодите на „ Ергенът “ всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

До решението на Евгени да се раздели точно с Елисавета се стигна, откакто в имението се развихри величествен скандал сред нея и Пам. Острите думи, които тя насочи към есеистката по отношение на държанието ѝ на жертва, предизвикаха виртуоза да се намеси и да вземе безапелационна позиция: „ Уважаеми дами, пристигам от свят доста по-безмилостен от нашия. Хората там могат да бъдат доста по-жестоки и по тази причина там работи правилото за основаване на безапелационни бариери против всяка форма на подтисничество. И това се съблюдава! Защото е срамно да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е предписание и най-много е вярно! “.



„ Интересни доводи, без да си осведомен защо става въпрос… Но ти благодаря, беше ми прелестно, триумф и всичко най-хубаво “, бяха думите на Елисавета към Евгени преди да напусне имението на любовта вечно. Последната роза на Церемонията вчера отиде в ръцете на Пам, която не скри възхищението си, че с решението си да в профил Елисавета „ ергенът “ е защитил достолепието ѝ: „ Изпитвам благополучие, че съм го срещнала. За мен това бе голям жест и аз доста мощно го правя оценка “.

Тази седмица феновете на bTV още веднъж станаха очевидци на вълнуваща групова среща, в която девойките извадиха снайпери, с цел да премерят точността си в игра на пейнтбол. След като съумяха да разгромят противниковия тим, Елена и Джия дефинираха Пам да получи огромната премия, а точно самостоятелно уединение с Евгени. Двамата се разходиха из най-красивите кътчета на Средиземноморието и поговориха искрено за компликациите, с които са се сблъсквали, с цел да потвърдят, че заслужават да вършат това, което обичат. По време на уединението Пам загатна на Евгени, че в този момент още веднъж усеща отрицателна настройка към себе си от страна на някои от девойките в имението, които подхождат към нея с подигравка и подценяват качествата ѝ.

В имението на любовта се стигна до ескалация на напрежението, откакто девойките трябваше да дават отговори на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „ Червената кутия на откровеността “. Определението на Пам за Айлин „ ходещ секс “ сътвори напрежение сред двете и докара до бурна реакция от страна на шампионката по карате, която се разгневи, че по този метод Пам злепоставя родителите ѝ: „ Аз желая да покажа на всички, че тази жена, която се прави на доста добра, на доста умна и доста мощна, тъй като е тук, в действителност е една завист “.



И до момента в който вечерният коктейл в имението се превръщаше в сцена на междуличностни спорове, Валерия употребява момента, с цел да потърси внимание от Евгени, прекъсвайки срещата му с Ирина. Той, от своя страна, възнагради самодейността на защитничката на беззащитни животни, като ѝ подари първата роза по време на Церемонията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР